Hampi Wasi Zweettut – Yves Vanopslagh

Welkom in onze Hampi Wasi zweethut (huis van hete stenen, Quechia Andes traditie). Een heling van verse kruidenbaden en medicinale klei.

Fysieke reiniging, zuivering, desintoxicatie van het lichaam.

Deze zweethut werd traditioneel door de Andesvolkeren gebruikt om het lichaam, hart en gedachten te zuiveren en om een diepere verbinding te maken met alle elementen. Een zweethut is als een medicijnwiel en brengt balans tussen aarde, water, vuur, lucht, donker en licht in onszelf en rondom ons. Elke zweethut begint met onze innerlijke dialoog in verbinding met het vuur.

We werken met de spirits van de slang, de jaguar, de kolibri, de adelaar en onze eigen krachtdieren. Om dieper te helen in volle overgave.

.

Wie is Yves?

Al ruim 17 jaar ben ik bekend met zweethutten. Daar de roeping steeds zuiverder werd heb ik een tiental jaar terug een eigen centrum opgericht “Kachina Sweatlodge”

Toen ik in 2012 mijn zielemaatje Veerle Phara in een zweethut heb mogen ontmoeten, zijn we samen verder gegaan onder de naam kachina-creative2energy en onze grenzen verlegd door de tradities van Latijns Amerika te leren. Dit door veel te reizen en bij inheemse medicijnmensen (sjamanen) in de leer te gaan. Zowel afzonderlijk, Veerle begeleid vrouwen en ik mannen op hun pad naar de bron, maar we gieten ook samen zweethutten en geven vormingen rond fire keeper etc.

De laatste jaren leer ik mannen om in hun innerlijke vuurkracht, in hun ware krijger te gaan staan, met open hart , zodat ze zich staande kunnen houden, relationeel en in de samenleving.

Mannelijke Kracht uit liefde en verbinding is mijn leuze!!

www.templeoftheearth.org

www.kachina-creative2energy.com

0032/478389718

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.