Zweethut -Jelle Hainje

Op de laatste dag van het festival gaan we tijdens de zweethutceremonie stilstaan bij wat jij allemaal heb beleefd tijdens het festival. Wat is er gebeurt? Wat heeft nog liefde nodig? Wat is er aangeraakt en wat heeft er nog verzachting nodig. Waar het nodig is kun je de zware energie aan Moeder Aarde geven en jouw lijf vullen met zaadjes van licht.

Aho

Wie is Jelle?

Vuur is mijn element, vuur is waar ik mijn energie vandaan haal. Het heilig vuur steunt mij,  geeft mij inzichten en heelt mij. Vuur stelt mij in staat om tijdens een ceremonie mannen (en vrouwen) te verbinden, te begeleiden en bij te staan in wat er zich aandient tijdens het volgen van hun pad. 

Ik verzorg samen met andere vuurmannen vuurlopen en bij Zweethutcirkel Zutphen verzorg ik op vrijwillige basis samen met een aantal kernleden Zweethutceremonies.

06- 48828828

zweethutcirkelzutphen@gmail.com 

jellehainje@gmail.com

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.