Zweethut – Bart Wiegers

Het is me (weer) een grote eer je te mogen begeleiden in de donkere cirkel van de zweethut. Daar herinneren we en eren onze voorvaders, die al eeuwen lang samenkomen in deze duisternis. Om ons even terug te trekken uit de hectiek en verwarring. Om in vier ronden al onze verborgen delen te laten smelten. En het leven weer toe laten in liefde, kracht en kwetsbaarheid. Laat je maar meestromen door deze diepe lagen naar de universele wijsheid, vertrouwen en het oude weten… Welkom!

Wie is Bart (1967)

Inbart mijn reis naar mijn man-zijn ben ik vooral diep mijn eigen innerlijk landschap, mijn eigen natuur gaan ontdekken. 

Mijn eigen Vision Quests, de vele zweethutten, trainingen in het Sjamanisme en Taoïsme hebben mijn leven verrijkt en verdiept. 

Diep contact met en in de (wilde) natuur herinnert ons eraan dat wij natuur zijn in al ons doen en laten.

Sinds 2002 neem ik mensen mee in de wildernis in binnen- en buitenland voor Vision Quests en natuurtochten. 

Ook train ik samen met mijn geliefde Hermine mannen en vrouwen in de liefde, relatie en seksualiteit.

06-25508945

info@soulquest.nl

www.soulquest.nl

Vuurman bij de zweethut is Marcel Schut. Hij is trainer, ademcoach, yogadocent, chef-kok en vuurman. In de Ardennen organiseert hij mannenweken en retraites.

“Met focus en afstemming ben ik aanwezig om de kracht van de stenen wakker te maken en de energie van de zweethut te ondersteunen.”

http://marcelschut.nl/mannenweek/

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.