Water-ritueel – Sven Honing

“Where a spring rises or a water flows, there ought we to build altars and offer sacrifices.”
Lucius Annaeus Seneca 4 B.C. – 65 B.C 
Wat wij het water aan doen, doen we ons zelf aan. Gelukkig kan het water ons helen en kunnen wij het water helen. Na het gezamelijk maken van een offer voor Oxum, de moeder van de zoete wateren, zullen we een vergevingsceremonie houden voor onszelf en voor het water.
Ik nodig je uit om de kracht te komen ervaren van de gezamelijke intentie van jouw broeders, van het water en van jouw vergevingsgezindheid.
.
Wie is Sven?
Na een intensieve zoektocht naar wie ik nu eigenlijk ben, ben ik mezelf helemaal kwijt geraakt en heeft het me een jaar geduurd om alle zielsdelen van mezelf weer te vinden. De echtgenoot, de muzikant, de vader, de vriend, de acupuncturist, de optimist, de dromer, de sporter. Het leek wel of ik alle zielsdelen was kwijtgeraakt. Nu voel ik dat ik terug ben met iets nieuws in mij. Ik voel rust en ben pas echt thuis.
Sven Honing heeft een eigen praktijk voor acupunctuur en ademcoaching en is waterhoeder op het Hieros Gamos festival.
.
Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.