Vuurloop – Kachina Fire Keepers

Vuurlopen is een van de oudste transformerende rituelen wereldwijd. De vuurloop is een krachtige ervaring van ons menselijk potentieel. Wanneer je op blote voeten over een tapijt van gloeiend hete kolen loopt, heb je het gevoel het onmogelijke te realiseren. Dat heeft een enorme impact zowel fysiek, emotioneel als mentaal en energetisch. Lopen over vuur geeft je zelfvertrouwen en kracht en het leert ons hoe we angst en negatief denken kunnen transformeren in constructieve energie en praktische resultaten.

Waarom over het vuur lopen?

Om een doel, intentie, wens waar te maken; om betekenis, richting, focus en/of daadkracht aan je leven te geven, om energie, levenskracht en je innerlijk vuur op te wekken, om jezelf en/of anderen te helen, om meer zelfvertrouwen te krijgen, om een periode in je leven af te sluiten en een nieuwe in te luiden, als Rite of Passage, …

Letterlijk door het vuur gaan om je angsten te doorbreken en het pad van je Hart of Hartsintentie te volgen. Yes!

Over het vuur lopen vraagt moed. Als je voor het vuurpad staat, de hitte voelt, dan is vaak de angst groter dan het verlangen om te Gaan voor je intentie. Het vuur vraagt om verbinding met je eigen innerlijke vuur, met het verlangen dat in je leeft om een stap te zetten in je leven, voorbij de angst.

Deelnemen aan een vuurloop, neemt je mee op een innerlijke reis naar moed en zelfvertrouwen. Als je voor het vuurpad staat, zal het vuur je laten voelen of je al dan niet over de hete kolen wil lopen of langs het vuurpad. Daar zit de essentie van een vuurloop. In je ware kracht en verbinding een Ja of een Nee voelen.

Praktisch & Voorbereiding

De voorbereiding voor de vuurloop start om 19u. We ontsteken samen het vuur en leggen onze intenties in het vuur. De verdere voorbereiding duur een 2tal uur, het is essentieel om hierbij te zijn. Het vuurlopen zelf start rond 21u30.

Verdere vragen rond de vuurloop? Mail naar yvesvanopslagh@hotmail.com

.

Wie zijn Kachina Fire Keepers?

Yves Vanopslagh leidt de vuurloop en het vuurloopteam. Onder de naam Kachina Creative2Energy leidt hij – samen met Veerle Phara – Fire keepers op met aandacht voor rituelen en ceremonies wereldwijd.

www.kachina-creative2energy.com

 www.templeoftheearth.org

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshop en workshopgevers.