Voor wie en wat

Het Wildeman Festival is bedoeld voor mannen die gewoon zichzelf willen zijn. Natuurlijk. Authentiek. Vrij van beperkende overtuigingen over wat je als man zou moeten doen of zijn. Voluit genietend van het leven.

Het Wildeman Festival biedt jou als man drie dagen ruimte en tijd voor jezelf om:

  • op te laden en opnieuw richting te bepalen,
  • oude emoties los te laten en beperkende overtuigingen over man zijn te transformeren,
  • als man te ontspannen in je kracht en kwetsbaarheid,
  • te ervaren dat je niet alleen bent in de ontwikkelingsprocessen die je als man-mens doormaakt en van het gezelschap van andere mannen te genieten,
  • jezelf als ‘mannewerker’ te presenteren ofwel op een laagdrempelige manier kennis te maken met ‘het mannenwerk’ en een grote diversiteit aan ‘mannenwerkers’.

Het Wildeman Festival staat open voor mannen vanaf 13 a 14 jaar. Er is geen apart programma voor pubers en adolescenten. We nodigen ze juist uit om zich als jonge man met de volwassenen mannen te verbinden. En andersom. Jonge mannen tot 18 jaar nemen deel onder verantwoordelijkheid van hun vader of een mentor, die ook op het festival aanwezig dient te zijn.

Wil je weten of onze visie op man zijn je aanspreekt? Klik hier om meer te lezen over onze visie en de naam Wildeman Festival.