Verbonden Ademen – Henk Abel en Pieter Logghe

In de workshop Verbonden Ademen ga je je eigen levensgeschiedeni-reis terugkijken. De trauma’s, heftige emoties, nare ervaringen waaraan onvoldoende aandacht is gegeven, weggestopt zijn, niet over gesproken is, wordt losgewoeld, komt naar de oppervlakte, mag gezien worden, losgelaten, geheeld.
De controle/leven vanuit de mind/denken, zal veranderen naar leven vanuit het Hart, gevoel. We ademen in een groep mannen, waarbij de mannenenergie je ondersteunt en helpt. Ik nodig je uit om het Verbonden Ademen te ervaren.

Mee te nemen: Intentie, deken/slaapzak, waterfles, mind/blindfold

.

Wie zijn Henk en Pieter?

Ik ben Henk Abel, Ambonnees van de Molukken, zoon van een Knilmilitair, heb als achtergrond leraar bewegingsonderwijs, Fysiotherapie, Acupunctuur, Shiatsu, Ademwerk. Begeleid Ayahuasca-ceremonies, voorheen bij de Gewijde Reis en Ademcirkels.

De pijn, verdriet, boosheid, angst welke mijn ouders hebben ervaren en doorgegeven aan mij hebben een groot deel van mijn leven beïnvloed. Mede door de Verbonden Ademhaling heb ik dat kunnen loslaten.

De ervaring opgedaan in deze verschillende disciplines, mn. Ayahuasca en Verbonden Ademen hebben mij vrijheid, blijheid en onbevangenheid weer terug gegeven om te zijn wie ik nu ben en de manier waarop ik werk.

078-6930572 (praktijk) of 0611867444 (mobiel)

h.abel@planet.nl

Pieter houdt van het leven en is een eigenzinnig nest. Hij is reeds 4 decennia leerling van leerschool aarde en is geboeid door wat het betekent mens te zijn. Hij heeft met glans de module ‘verdwalen en heroriënteren’ voltooid en is momenteel bezig met de voortgezette opleiding ‘leven in verbinding’.
Pieters focus ligt op lichaamsgerichte meditaties waarbij de inherente wijsheid die in ons lichaam zit, rechtstreeks wordt aangesproken. Zijn aanpak is begeesterd, no-nonsense, resultaat-  & actiegericht. Hij begeleidt o.a. vuurlopen, ademsessies en glaslopen.

0032 499 59 49 68
pieterlogghe@hotmail.com
www.pieterlogghe.com

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.