Verbonden Ademen – Henk Abel

De Kok

Ben jij dat echt met wie ik spreek, lach, tegenover wie ik sta? 
Laat jij zien wat jouw kracht is of kijk ik tegen een projectie van jou aan?

Met deze workshop ga jij wat altijd verborgen is gehouden, onderdrukt is, weer naar de oppervlakte brengen. De nare dingen maar ook de vrolijke, blije ervaringen

Wat in het verleden niet gehoord, gezien of aandacht aan geschonken is door je ouders, omgeving, familie, school, volwassenen etc.; die onderdrukte emotie komt weer los, adem jij los en die laat jij zien en horen.

Dit doe jij door de Verbonden Ademhaling, een ademtechniek die jij als kind (onbevangen nog) al deed: ontspannen, onbevangen, tevreden, je veilig voelend……nieuwe prikkels van het leven inademen.

Het doel zal zijn: je voelt je een stuk opgeluchter, leger, je hebt meer ruimte, de beerput van pijn is minder vol.
 Er wordt minder vanuit het hoofd en meer vanuit het Hart geleefd. Je durft je kwetsbaarheid te erkennen en te laten zien.

Leef vanuit de onbevangenheid: Adem!

Neem mee: waterflesje, dekentje, mind/blindfold, intentie.

 

henkabelWie is Henk?

Nog in de buik van mijn moeder heb ik de oversteek gemaakt vanuit Indonesië naar Nederland. Mogelijk vanaf dat moment hebben de eerste verstoringen zich genesteld. Mijn hele leven ben ik op zoek geweest wie Henk Abel is. De Verbonden Ademhaling bij de Gewijde reis heeft geleid tot de grote bevrijding. Vanuit het onderwijs, (toen nog) zwakzinnigenzorg, fysiotherapie, shiatsu, acupunctuur, Ayahuasca, ademwerk is mijn reis gekomen bij het begeleiden van groepen in Ademcirkels en Ayahuasca- ceremonies naast mijn Praktijk voor Acupunctuur, Fysiotherapie, Shiatsu.

078 – 6930572 (praktijk), 
06 – 11867444

h.abel@planet.nl

Centrum Adem-Halen Rotterdam

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.