U-turn sessies – Martin Thomas

Als man en deelnemer aan het Wildeman Festival wil je groeien, nieuwe mogelijkheden verkennen, en ontdekken wie je werkelijk bent.

Ik houd ervan met mannen te werken die dat verlangen kennen en in hun leven vorm willen geven.

Ik ben een gecertificeerde Integrale Coach, en met mijn kennis en ervaring kan ik je ondersteunen in het vinden van jouw eigen koers in leven en werk. Zodat je vanuit innerlijk weten en met vertrouwen jouw unieke potentieel gaat waarmaken.

In mijn U-turn sessies help ik je te landen waar je nu bent, en krijg je inspiratie voor je volgende stap op weg naar een meer vervullend leven. Ik gebruik daarbij de Integrale Coachmethodiek, Inquiry en Circling.

Ik ontmoet je graag, precies zoals je bent.

.

Wie is Martin?

Sinds mijn eerste mannenworkshop in 2007 ligt het werken met mannen me na aan het hart. 

Het was en is heel belangrijk voor mijn persoonlijke ontwikkeling en in mijn werk als coach.

Iedere keer dat ik kan bijdragen aan het vrijmaken van dat wat uniek is in een andere man, schenkt me dat veel voldoening.

Mocht je na het festival behoefte voelen aan een oriënterend gesprek of een coachsessie, neem dan contact met me op.

020 6159150

martin@your-next-step.nl

your-next-step.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van 1-op-1 sessiegevers.