Traditionele healings en cleanings – Remko Leeuw

Sinds 25 jaar houd ik me bezig met energiewerk en healings. In alle hoeken van de wereld heb ik verschillende technieken geleerd. Denk bijvoorbeeld aan grondings- of aardingswerk in de natuur, energiewerk met de aura en chakra’s, massage in combinatie met Reiki en traditionele cleanings vanuit het Peruaanse Inca sjamanisme. ​
 
Als sterke space holder creëer ik een veilige warme omgeving, waarin je goed kunt zakken en ontspannen. Alles mag er zijn en je bent goed zoals je bent. Ik werk met wierrook, rozenwater, klankschalen, drum, mineralen en essentiële olie. Welke materialen ik toepas, hangt af van de specifieke persoon en situatie. ​
Wie is Remko?
Het ervaren van broederschap is voor mannen belangrijk om te groeien en om een eigen plek in de wereld in te kunnen nemen. Bijdragen aan Mannenwerk is voor mij essentieel. Dit geef ik samen met anderen vorm, in diverse leerzame en bewustmakende activiteiten bij de Mannencirkel Eindhoven.​ De activiteiten helpen je om beter in contact te komen met je gevoel en je authenticiteit; met wat zich achter de ‘maskers’ van je dagelijkse rollen afspeelt. Voor 2020 hebben we een inspirerend programma met o.a. Delen rond het Vuur, Ademwerk, Paardencoaching, Woedewerk, Opstellingen (Systemisch werk) en een Mannenweekend gepland. Doe je mee? 

06-40090039

remkoleeuw@hotmail.com

www.natuurbewustzijn.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van 1-op-1 sessiegevers.