Traditionele healings en cleanings – Remko Leeuw

Sinds 20 jaar houd ik me bezig met energiewerk en healings. Vanuit alle hoeken van de wereld heb ik kennis en technieken omtrent healing & cleanings opgedaan. Door ruime ervaring heb ik mijn eigen weg hierin gevonden en gebruik ik inmiddels ook veel ‘eigen technieken’. Healing technieken waar je aan kunt denken zijn: grondings- of aardingswerk met de natuur, energiewerk met de aura en chakra’s, massage in combinatie met Reiki en traditionele cleanings vanuit het Inca sjamanisme (Peru). Ik werk o.a. met wierrook, rozenwater, mineralen en olie. Welke techniek ik toepas hangt af van de specifieke persoon en situatie.

.

Wie is Remko?

Omdat ik Mannenwerk essentieel vind, organiseer ik sinds een paar jaar de ‘Mannencirkel Eindhoven’; een plek waar mannen zich veilig voelen om bij het vuur alles te delen, wat zich er speelt en zich aandient. Broederschap ervaren en praktiseren zijn belangrijk voor mannen om te groeien en om een eigen plek in de wereld in te kunnen nemen.

Overige activiteiten die ik organiseer zijn de jaarlijkse Healing & Cleansing Day, sjamanistische reizen naar Peru, Mannenhaka’s van Maori Elder Toroa Aperahama en ik verzorg regelmatig het Heilig Vuur bij zweethutceremonies.

06-40090039

remkoleeuw@hotmail.com

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van 1-op-1 sessiegevers.