Stembevrijding: ontdek en ontmoet jouw krachtige stem! – Erik Roesink

Vaak is onze stem bedekt, door alle opgedane levenservaringen tot nu toe. We leren ons niet meer te uiten, maar op te kroppen, het voor ons te houden. Geneigd om eerder gewenste antwoorden te geven, in plaats van wat er werkelijk op ons hart ligt. 

Inhoud/Richtlijnen:

Lichaamsbewustzijn vergroten stem en de kracht ervaren in je lichaam overtuigingen worden zichtbaar

Doel:

Deelnemer bewuster maken van zijn stem en de kwaliteiten en kracht ervan. Stembevrijdings oefeningen. Verborgen patronen zichtbaar maken. Zodat deelnemer vrij kan communiceren. 

Benodigdheden: jezelf

.

Wie is Erik?

Voor mij is het leven zelf 1 grote leerschool van begin tot eind. 

Ik zou mezelf omschrijven als een inspirator, ademcoach, co-creator en trainer die van vernieuwende ervaringen houdt en graag verbindt. Dit is ook wat ik neerzet in mijn eigen bedrijf Innerchanges. In mijn ontdekkingstocht in klank en trillingen heb ik gemerkt dat een stem zo’n krachtig instrument is. Vandaar dat ik nu ook stembevrijding aanbied. 

0644116706

www.innerchanges.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.