De stem van stilte – Maarten Moens

De Bard

Daar zit ik, bij de uitvaart van mijn vader, stil achter de piano. Ik adem in en sla een toon aan. Het lied vult de aula, terwijl de mensen langs zijn kist lopen. Stemmen die vanuit stilte beginnen en in stilte eindigen. Zingen en stil zijn, rivier en bedding.

In deze workshop maken we een gezongen reis langs de 7 chakra’s en hun corresponderende archetypen om alles wat je in het Wildeman Festival beleefd hebt een plek te geven.

Daarnaast zingen we mantra’s en melodieën uit verschillende culturen en spirituele tradities. Door herhaling verdiepen de liederen zich en kan spontane meerstemmigheid ontstaan. De pianobegeleiding geeft een bedding waarin jouw stem kan opklinken.

Samen zingen verbindt en opent ons hart voor een grotere ruimte. Samen stil zijn is die ruimte binnen gaan.

Stembevrijdend Zingen is zingen wat er is. Iedereen kan het en is dus welkom!

 

Wie is Maarten?

Hoofd Maarten (zomer 2015)

Maarten Moens (1962) werkt als mannenwerker, stembevrijder en biografisch coach. “Mensen komen bij mij met een verlangen naar beweging, naar heelheid, naar waarheid. Ze zijn vast gelopen in hun lijf, in hun leven, in hun liefde. Weer ‘in beweging komen’ opent dan nieuwe perspectieven.

Al 20 jaar werk ik specifiek met mannen en hun vragen. De laatste jaren is Stembevrijding daarbij een prachtig ingang: laat horen wie je bent!

06 – 25 52 57 02

info@maartenmoens.nl

www.maartenmoens.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.