Soul Voice® Sound Healing – Pieter Gautier

Ik geef  Sound Healings volgens de Soul Voice® methode. In een kort gesprek kijken we waar je behoefte ligt. Ik kan je een harmoniserend klankbad geven, maar ook kan ik een compacte gerichte behandeling geven op iets dat aandacht nodig heeft. Dit kan op fysieke, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau zijn. De korte sessies die ik op het festival aanbied, duren een half uur tot drie kwartier.

Je hoeft alleen jezelf mee te nemen.

Informatie over de Soul Voice®-methode is te vinden op soulvoice.nl

.
Wie is Pieter?

Ik ben Pieter Gautier en ben in opleiding voor Soul Voice® therapeut. Ik laat graag mensen ervaren hoe krachtig en transformerend de stem is. Het Wildeman Festival lijkt mij een prachtige plek om te sounden. Zeker omdat de hemel rond Hemelvaart open staat; een mooie tijd om behandelingen te geven.

p.gautier@ziggo.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van 1-op-1 sessies.