Richt jezelf! Zet intenties als een Inka! – Bastiaan Serle

Dit is diepgaand ritueel. We keren naar binnen om te zien wat daar inmiddels al kraakhelder en liefdevol ligt te wachten op onszelf. We zetten een sterke intentie op dat in werkelijkheid in de wereld zetten. Maarrrr… Beware what you wish for! Het is het krachtigste gereedschap voor grote transformaties die ik ken! Geen grap! De uitkomst zorgt vaak onherroepelijk voor helderheid, focus en actie. Ben jij bereid dingen te veranderen? Welkom!

.

Wie is Bastiaan?

Mijn naam is Bastiaan Serlé.

Ik ben oprichter van TherapieVoorMannen.com aan de Zuidas in Amsterdam.

Wat ik te doen heb is helder. Mijn richting is bepaald.

Ik laat mijn richting al jaren op mij afkomen. Ik zet steeds intenties op helderheid in wat ik te doen heb. Daardoor is het helder wat ik te doen heb en wat er op mij afkomt. Doordat het zo helder is kom ik ook als vanzelf in actie. Ik train mezelf alle gevoel toe te staan als ik bezig ben met wat ik te doen heb. Zo houd ik nooit op en gaat alles als vanzelf.

Welkom!

bastiaan@therapievoormannen.com

www.therapievoormannen.com

06-45634947

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.