Reis door Emoties (de Aum) – Willem van Ineveld, Vincent van Ineveld en Frank Kouws

In deze weergaloze Reis door Emoties sta je op, doe je gek, je danst, bent stil, proeft vrijheid, lacht, huilt. Een feest voor lichaam en geest. En dat alles met prachtige muziek. We trainen je om zonder trigger of aanleiding emoties te ervaren opdat – wanneer er iets gebeurt – je vrij bent om te kiezen, om een authentiek antwoord te geven op die situatie.

Wees geen slaaf meer van je automatische piloot en eis je leven op.

Lééf!

Wie zijn Willem, Vincent en Frank?

Ik ben Willem van Ineveld.

Hoe meer ik van mezelf kan houden, des te meer kan ik van anderen houden. Uiteindelijk wil ik niemand anders meer zijn, dan mezelf. En da’s helemaal prima.

Reizen in je binnenste, in je emoties brengt je naar verdere einders dan een vliegtuig je ooit kan brengen.

06 19 63 14 43

willemvanineveld@kpnmail.nl


Mijn naam is Vincent.

De waarde om te reizen door emoties is voor mij onbeschrijfelijk. Het brengt mij meer op mijn levenspad. Wanneer emoties stromen, voel ik mij verbonden met de mensen om mij heen. Daarvoor zijn geen woorden meer nodig. Ik voel mij daadkrachtig en sensitief tegelijk, en dat past bij mij.

 

Ik ben Frank Kouws

De naam Frank staat voor vrij, oprecht en eerlijk. Dat ben ik heel lang niet geweest en heb daar veel pijn en verdriet van gehad. Daardoor heb ik wel mogen ontdekken dat ik daar dus ook juist mijn kracht van kan maken. De AUM-meditatie is één van de vele dingen die daarbij geholpen heeft.

06 55 13 29 40

info@frankkouws.com

www.frankkouws.com

www.proceswerkbegeleiding.nl

 

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.