Workshopgevers

Het Wildeman Festival wordt mede mogelijk gemaakt door een team van 30 a 40 workshopgevers.

Als workshopgever geef je 1 of 2 workshops van 2 a 2,5 uur. Samen met de leden van het kernteam, de vrijwilligers en de mannen die 1 op 1 sessies geven of een optreden verzorgen, zorg je er voor dat de deelnemers een geslaagd festival meemaken en met een goed gevoel naar huis gaan! En tussen de bedrijven door kun je natuurlijk zelf ook genieten van al het goede dat het Wildeman Festival mannen te bieden heeft.

.

Wat verwachten we van workshopgevers?

In de eerste plaats dat je met bezieling en kennis van zaken een leuke en leerzame workshop geeft.

Qua tijd gaan wij er van uit dat je van donderdag 21 mei 17.00 uur tot en met zondagmiddag 24 mei 17.00 uur beschikbaar bent voor het festival.

Daarnaast verwachten we dat je aanwezig bent tijdens de medewerkersdag, die we ter voorbereiding op het festival organiseren. Deze dag staat in het teken van met elkaar kennis maken, het neerzetten van de sfeer van het festival en het over en weer uitspreken van verwachtingen. De medewerkersdag is gepland op zondag 22 maart 2020 van 12.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in het midden van het land.

Tenslotte verwachten we van jou als workshopgever dat je actief meehelpt om het Wildeman Festival te promoten. Bijvoorbeeld door mannen in je netwerk persoonlijk te benaderen, flyers op te hangen of neer te leggen op geschikte plaatsen bij jouw in de buurt, berichten op Facebook over het festival te liken en te delen en het festival op je website te vermelden.

.

Wat kunnen we jou bieden?

Allereerst de mogelijkheid om in een heerlijk mannenteam samen te werken en bij te dragen aan de heling en persoonlijke ontwikkeling van de mannen die aan het Wildeman Festival deelnemen.

Daarnaast per workshop die je geeft een korting van € 92,50 op de toegang tot het Wildeman Festival: in plaats van € 295 betaal je een gereduceerd tarief van € 202,50 (als je 1 workshop geeft) of € 110 (als je 2 workshops geeft). Wanneer 2 workshopgevers er voor kiezen om samen 1 workshop te geven ontvangen zij in principe allebei de helft van deze korting.

Tenslotte PR voor je eigen praktijk als workshopgever in de vorm van a) een vermelding met link naar je eigen website op deze website, b) een vermelding in de email nieuwsbrief van het Wildeman Festival, c) vermelding in het programmaboekje en d) ruimte om tijdens het festival flyers op de PR-tafel te leggen en e) ruimte om in de Facebookgroep Wildeman Festival Activiteiten door het jaar heen je workshops te promoten.

Bij het programmeren van de workshops streven we naar een zo groot mogelijke diversiteit in workshops en workshopgevers.

Wil je als workshopgever een bijdrage leveren aan het Wildeman Festival? Neem dan contact op met johan@wildemanfestival.nl.