EHBO-ers

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Om de veiligheid van de deelnemers aan het Wildeman Festival zo goed mogelijk te waarborgen, werken we daarom met een team van:

vijf mannelijke EHBO-ers.

In 2019 waren dat Sander Schouten, Rik Spier, Peter Rijsdijk, Richard Jansen en Carel de Vink.

Als EHBO-er sta je klaar om eerste hulp aan deelnemers te verlenen. En tussen de bedrijven door kun je natuurlijk zelf ook genieten van al het goede dat het Wildeman Festival te bieden heeft.

.

Wat verwachten we van EHBO-ers?

Om te beginnen dat je een EHBO- en/of BHV-diploma hebt.

Qua tijd gaan wij er van uit dat je vanaf donderdagavond 21 mei 17:00 uur tot en met zondagmiddag 24 mei 17:00 uur aanwezig bent op het festival terrein. Precieze tijden volgen nog.

Tijdens het gehele festival ben je oproepbaar en een deel van het festival stand by om – indien nodig – EHBO te verlenen. Voor alle duidelijkheid: op het moment dat je ingeroosterd bent om stand by te zijn, kun je niet deelnemen aan workshops. 

Daarnaast nodigen we je van harte uit voor de medewerkersdag, die we ter voorbereiding op het festival organiseren. Deze dag staat in het teken van met elkaar kennis maken, het neerzetten van de sfeer van het festival, het over en weer uitspreken van verwachtingen en met elkaar doorspreken welke taken er verricht moeten worden. De medewerkersdag is gepland op zondag 22 maart van 12.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in het midden van het land.

.

Wat kunnen we jou als EHBO-er bieden?

Allereerst de mogelijkheid om in een heerlijk mannenteam samen te werken en bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van de mannen die aan het Wildeman Festival deelnemen.

Daarnaast een korting van € 185 op de toegang tot het Wildeman Festival: in plaats van € 295 betaal je een gereduceerd tarief van € 110.

Buiten de tijden dat je ingeroosterd staat om stand by te zijn, is er ruimte om aan 3 workshops deel te nemen.

.

Wil je als EHBO-er deelnemen en een praktische bijdrage leveren aan het Wildeman Festival? Neem dan contact op met johan@wildemanfestival.nl.