1-op-1 sessie-gevers

Tijdens het Wildeman Festival is er voor 5 a 7 mannen ruimte om 1-op-1 sessies aan te bieden. Hierbij streven we naar een gevarieerd aanbod, gericht op integratie van wat mannen tijdens het festival ervaren, zoals bijvoorbeeld healing, reading, massage, (mental) coaching en adem-, stem- en lichaamswerk.

Als 1-op-1 sessie-gever heb je een plek op het healingveld. Je bent minimaal 3 dagdelen beschikbaar om – parallel aan de workshops, buiten de etenstijden en de tijden dat de sharing cirkels plaats vinden – deelnemers die dat willen een 1-op-1 sessie te geven. Verder ben je vrij in hoeveel sessies je wilt geven en hoe lang ze duren.

Samen met de leden van het kernteam, de vrijwilligers, de workshopgevers en de mannen die een lezing of optreden geven, zorg je er voor dat de deelnemers een geslaagd festival meemaken en met een goed gevoel naar huis gaan! En tussen de bedrijven door kun je natuurlijk zelf ook genieten van al het goede dat het Wildeman Festival mannen te bieden heeft.

Wat verwachten we van 1 op 1 sessie gevers?

In de eerste plaats dat je met bezieling en de nodige ervaring een kwalitatief goede 1 op 1-sessie geeft.

Qua tijd gaan wij er van uit dat je van donderdag 21 mei 18.00 uur tot en met zondagmiddag 24 mei 17.00 uur beschikbaar bent voor het festival.

Je zorgt zelf voor de nodige materialen en een mobiele praktijkruimte (bijvoorbeeld een tent), om de sessies in te kunnen geven. We verwachten dat deze mobiele praktijkruimte uiterlijk op vrijdagochtend door je wordt opgezet en ingericht.

Daarnaast verwachten we dat je aanwezig bent tijdens de medewerkersdag, die we ter voorbereiding op het festival organiseren. Deze dag staat in het teken van met elkaar kennis maken, het neerzetten van de sfeer van het festival en het over en weer uitspreken van verwachtingen. Ook zullen we deze dag gebruiken om de rollen van EHBO-arts, EHBO-er en 1-op-1 sessie-gever onderling goed op elkaar af te stemmen. De medewerkersdag is gepland op zondag 22 maart van 12.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in het midden van het land.

Wat kunnen we jou bieden?

Allereerst de mogelijkheid om in een heerlijk mannenteam samen te werken en bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van de mannen die aan het Wildeman Festival deelnemen.

Een plek op het – voor de deelnemers herkenbare – healingveld om je praktijkruimte neer te zetten.

Tenslotte PR voor je eigen praktijk als 1-op-1 sessiegever in de vorm van a) een vermelding met link naar je eigen website op deze website, b) een vermelding in de email nieuwsbrief van het Wildeman Festival, c) vermelding in het programmaboekje en d) ruimte om tijdens het festival flyers op de PR-tafel te leggen en e) ruimte om in de Facebookgroep Wildeman Festival Activiteiten door het jaar heen je praktijk te promoten.

€ 185 korting op de deelnemersprijs. In plaats van € 295 betaal je dus € 110. Daarnaast mag je voor het geven van 1-op-1 sessies maximaal € 15 per half uur bij de deelnemers in rekening brengen.

Wil jij op het Wildeman Festival 1-op-1 sessies geven? Stuur dan een e-mail met je voorstel naar johan@wildemanfestival.nl.