Organisatie

Het Wildeman Festival wordt georganiseerd door Coöperatie Wildeman U.A. in oprichting. Het is onze missie om mannen in hun lijf te laten zakken, zodat ze goed kunnen voelen wat er in hun hart leeft en hun hoofd weer helder en rustig wordt.

We ondersteunen mannen bij het vinden van antwoorden op hun levensvragen, zodat zij op eigen benen weer verder kunnen gaan. Daartoe organiseren we niet alleen het Wildeman Festival, maar ook nog een aantal andere ervaringsgerichte activiteiten.

.

Kernteam

Het Wildeman Festival is een initiatief van Arjan Verschuur. In 2016 en 2017 heeft hij dit festival samen met Marold Emmelkamp, Ronald Snel en Klaas Otten in de wereld gezet. Het kernteam van het Wildeman Festival wordt op dit moment gevormd door Arjan Verschuur, Ronald Snel, Klaas Otten en Johan Meijen. Samen vormen zij de Coöperatie Wildeman U.A. in oprichting.

.

Medewerkers

Het kernteam wordt praktisch ondersteund door een groep van 14 vrijwilligers. Daarnaast zijn er ongeveer 40 workshopgevers en 7 1 op 1 sessie-gevers bij het festival betrokken. Voor het geval dat nodig mocht zijn, is er bovendien een aantal EHBO-ers aanwezig.

Hieronder een foto van de medewerkersdag van het Wildeman Festival 2019.