Op avontuur naar jouw innerlijke schatkamer – Geert Braaksma en Thijs Kreukels

Deze workshop is er op gericht om contact te maken met jouw Innerlijke Schatkamer.
Middels een ontdekkingstocht tussen hemel en aarde ga jij op zoek naar jouw schatten.

Waar liggen dezen verscholen, welke beweging heb jij te maken om de weg ernaartoe vrij te maken en wat is de sleutel die jij nodig hebt om de deur te openen?
Reis mee en ontdek het pad naar jouw kern en verlangen. Ontdek waar jouw schatkamer mee gevuld is.
Laat los, geef je over en laat je leiden…….. geniet van de verbinding met jouw innerlijke geschenken.

Neem je eigen blinddoek mee, dan zie je beter…

.

Wie zijn Thijs en Geert?

Geert (rechts op de foto): “Als man onder de mannen ben ik een ziener/mysticus.

Met een rugzak vol aan trainingen en levenservaring deel ik graag het authentieke mannelijk proces van verwondering. Samen met Thijs ben ik passievol en bezield Energiewerker, als onderdeel van Mannenwerk.org. Mijn motivatie om een bijdrage aan het Wildeman Festival te leveren is om mannen hun intuïtie te laten volgen die zij van nature hebben meegekregen. Ervaar de Magie van het leven.

Thijs (links op de foto): “Als mens en Gestalttherapeut begeleid ik mensen bij het herstellen van het contact met zichzelf en de ander. Via Energiewerk (samen met Geert) ben ik meer bewust geworden van een groter energieveld waar wij als mens deel van uitmaken.

Als co-trainer bij Mannengroep MANifest mag ik getuige zijn van de ongelofelijke kracht, moed en energie die ik telkens weer ervaar bij het werken met mannen.

Graag deel ik mijn ontdekkingen met handvatten in deze workshop.”

info@thijskreukels.nl

www.thijskreukels.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.