Ons mannenwerk

Onze missie is om mannen in hun lijf te laten zakken. Zodat ze weer gaan voelen wat er in hun hart leeft en hun hoofd rustig en helder wordt. Daartoe organiseren we diverse ervaringsgerichte activiteiten.

.

Wildeman Vader Zoon Weekend

Voor jongens van 7 t/m 13 jaar en hun vaders organiseren we 1 of 2 x per jaar het Wildeman Vader Zoon Weekend. Tijdens dit weekend gaan we samen op avontuur in de Achterhoekse natuur. De inhoud van het weekend sluit niet meer aan bij de belevingswereld van pubers. Die mogen met hun vader of een andere mannelijke mentor mee naar het Wildeman Festival. Lees meer.

.

Pupertijdsritueel

Om de overgang van kindertijd naar adolescentie in tijd en ruimte te markeren, eren en vieren, organiseren we op verzoek een pubertijdsritueel voor jongens/jonge mannen van 13 a 14 jaar. Lees meer.

.

Wildeman Festival

Het Wildeman Festival biedt je drie dagen tijd voor jezelf. Drie dagen om samen met andere mannen te groeien en plezier te maken. Het Wildeman Festival staat open voor jonge mannen vanaf 13 a 14 jaar, volwassen mannen en oudere mannen. Lees meer.

.

Wildeman Krachtdans

De Wildeman Krachtdans is een middel om de verbinding met jezelf te versterken en als man meer in je kracht te gaan staan. Het samen met andere mannen dansen van de Wildeman Krachtdans kan je bovendien een sterk gevoel van verbroedering met andere mannen geven. Deze intensieve weekend-workshop staat open voor jonge mannen, volwassen mannen en oudere mannen. Lees meer.

.

Wildeman Zweethut

Tijdens de Wildeman Mannen Zweethut gebruiken we de zweethutceremonie als poort om diep naar binnen te keren, het onbewuste binnen te gaan en antwoorden te vinden op de levensvragen die we hebben. De ceremonie duurt een dag en staat open voor jonge mannen, volwassen mannen en oudere mannen. Lees meer.