Naar een grotere uitstraling. WAT heb jij te vertellen en HOE doe je dat? – Eric van Grootel

Wonderlijk, hoeveel invloed sommige sprekers hebben. 

Diverse factoren spelen een rol. Die kun je trainen.  

Ruimte scheppen. Effectief communiceren. 

Om je uitstraling te vergroten dien je te wonen in je lichaam en leefruimte;  grip te krijgen op hoe je deze met anderen deelt.        

Praktische handvaten.

Uitstraling hangt samen met je uitdrukkingsvermogen. Stimuleren van klankvaardigheden en lichaamsbeheersing biedt inzicht èn grip op hoe je jouw verhaal met anderen deelt.           

Worden wie je bent. Zelfbeeld en motivatie.

Uitstraling is verweven met hoe je in elkaar zit, met je innerlijke èn uiterlijke houding. Lichaamstaal en stemkleur vertellen een verhaal, los van de inhoud van je woorden.

Wie is Eric?

Eric van Grootel werkt sinds dertig jaar als docent zang, spraak, presentatie en toegepast bewustzijn, individueel en met groepen, binnen opleidingen en zijn lespraktijk. Performer van theatrale liederen, improvisaties, helingsconcerten, teksten. Koordirigent. Muziektheater-regisseur, veelvuldig in het buitenland, vooral Rusland. Auteur van vele liederen, gedichten, theaterscripts, composities, tijdschriftartikelen. Hij voltooide een conservatoriumopleiding zang, een universiteitsstudie filosofie en deed een internationale theaterstudie.

Zijn sjamanennaam luidt sinds kort Bearclaw.

Zijn motto: “Jij bent groter dan je bent”.

06 -30868245

www.ericvangrootel.nl 

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en worskhopgevers.