Massage – Erwin Lindeijer

Mijn massages zijn volgens oosterse traditie op de grond, verrijkt met onder andere elementen uit shiatsu en oosterse geneeswijzen, somatic dance, karakterstructuur-massage en lichaamsgerichte psychotherapie. Maar jouw vraag en jouw lijf staat centraal en ik stem me daar op af. Met volle aandacht, liefdevolle en respectvolle aanwezigheid. Ook specifieke fysieke klachten pak ik aan. Ik werk op donatiebasis, hier tot een maximum van 15,- per half uur. Mijn sessies duren meestal een uur.

Neem naast contant geld één of twee grote handdoeken mee. Ik werk op een futon en met een verzonken hoofdkussen. 

.

Wie is Erwin?

Ik heb mijn lijf ontdekt als een prachtig, complex waarheidsserum en instrument. Hierdoor ben ik intens verbonden met mijn lijf en leef ik van daaruit. Ik masseer inmiddels ruim 35 jaar. Met Lijfsupport heb ik naast ontspanningsmassage jarenlang shiatsu (Japanse drukpuntenmassage) aangeboden, vergoed door zorgverzekeraars. Ik ben nu los van dat keurslijf en kan daardoor meer mijn eigen stroom volgen in wat ik aanbiedt. Vorig jaar heb ik Somatic Dance aangeboden, een andere inspiratiebron uitgaande van lichaamsontwikkelings-principes en specifieke lichaamskwaliteiten. Ik meng graag verschillende inspiratiebronnen om precies bij jou aan te sluiten. 

06 -1234 5678

lijfsupport@pullelaan3.demon.nl

www.lijfsupport.com

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van 1-op-1 sessie-gevers.