Massage, adem en intuïtie

Massage is een fantastische manier om in contact te zijn met je partner en met je zelf. Je masseert elkaar in tweetallen vanuit het je hart en intuïtie. Ook als je al massage ervaring hebt kun je de technieken even vergeten en je gevoel volgen. Aanraken is in onze samenleving een delicate kwestie terwijl er wel verlangen is naar intimiteit. Door onze handen te vertrouwen komen we (weer) bij de helende kracht. De intense ademhaling is een andere pijler waardoor gedachten, vast zittende emoties en oordelen kunnen oplossen. De warme toewijding maakt dat het mag stromen. Halverwege draaien we de rollen om.

Wie is Gerard?

Als jongeling bezocht ik het mannencafé en een MRT (mannen-radicale-therapie)groep. Daarnaast: rebirthing, bio-energetica, meditatie, massage en dromen uitwerken. Ik begeleidde spirituele reizen naar Ierland, Egypte, Nepal en Tibet. Ook mannencirkels, zweethutten, een oerdansopleiding en visioen-retraites.
Ik woon met partner en kinderen op een prachtige plek in de Ardennen: Boda voor vakantie en cursus. Atlantis ligt in onze tuin samen met de kennis van onze voorouders. Ik graaf steeds dieper naar ons ontstaan.

boda@skynet.be

www.boda-ardennen.be

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.