Mannensteun: in kracht ontspannen – Hans Vadi Ronda

Mannensteun, in kracht ontspannen: dat kun je ervaren in deze lichaamsgerichte workshop. 

Kracht voelen, zakken in je lijf, vertragen en ontspannen. Een mooi begin van het Wildeman Festival. 

Steun voelen en ontvangen is voor veel mannen niet vanzelfsprekend. Het vraagt moed om uit te reiken, te vragen om wat je nodig hebt én te kunnen ontvangen. Met lichaamswerk, meditatie en contact-oefeningen gaan we vanuit kracht en energie naar vertragen en ontspannen. Om vanuit contact met jezelf, contact met broeders te maken. Je gesteund te voelen en daarin te ontspannen. 

Gun jij jezelf dit? Je bent welkom! 

Neem een (yoga)matje mee.

.

Wie is Hans?

Vanuit mijn praktijk in lichaamsgerichte therapie en trainingen begeleid ik mannen en vrouwen naar meer contact met hun lijf. Mijn visie is dat de enige weg eruit, de weg naar binnen is. Uit het hoofd, in het lijf. 

Voor mij staan het loslaten van beperkende overtuigingen en ontspannen in mijn eigen kracht centraal in mijn ontwikkeling. Broederschap en steun zijn hierin belangrijk. Dat deel ik graag in mijn werk en in de Mannensteun workshop. 

06 -15865909

info@hansronda.nl

www.hansronda.nl 

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.