Mannenmassage – Erwin Lindeijer

Mijn massages zijn langzaam, aandachtig en diep. Ze zijn verrijkt met elementen uit shiatsu, somatic dance, karakterstructuur-massage en lichaamsgerichte psychotherapie. Maar jouw vraag en jouw lijf staat centraal en ik stem me daar op af. Met volle aandacht, liefdevolle en respectvolle aanwezigheid. Ook specifieke fysieke klachten pak ik aan. Meestal werk ik een uur.

Ik vraag 15,- per half uur. Neem naast contant geld één of twee grote handdoeken mee. Ik werk op het Wildeman Festival waarschijnlijk op een tafel. 

.

Wie is Erwin?

Ik heb mijn lijf ontdekt als een prachtig waarheidsserum en instrument om me vitaal te voelen. Hierdoor ben ik intens verbonden met mijn lijf en leef ik van daaruit. Ik masseer inmiddels ruim 35 jaar. Met Lijfsupport heb ik naast ontspanningsmassage jarenlang shiatsu (Japanse drukpuntenmassage) aangeboden. Ik volg nu meer mijn eigen stroom in wat ik aanbiedt. Ik meng daarbij graag verschillende inspiratiebronnen om precies bij jou aan te sluiten. 

06 – 39589285

lijfsupport@pullelaan3.demon.nl

www.lijfsupport.com

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van 1-op-1 sessie-gevers.