Maestroclass luchtdirigeren – Richard van Roessel

Hoe is het om jezelf een Maestro te voelen van je eigen denkbeeldige orkest? Om even letterlijk op een dirigentenbok te staan en je luchtorkest aan te sturen?

In de workshop neem je jezelf mee aan je eigen ‘baton’ en daag ik je uit jezelf steeds meer over te geven aan wat de muziek in je los maakt. Het gaat over overgave, contact maken, leiderschap, lef en passie. Met vooral klassieke muziek uit de speaker ga je steeds meer ‘uit je hoofd, in je lijf en door je dak’……

Nodig: makkelijk zittende kleding en water om de stembanden te smeren.

.

Wie is Richard?

Sinds ik in 2008 vanuit een hobby de 1e Nederlandse kampioen Luchtdirigeren werd, geef ik workshops (fun en teambuilding) voor bedrijven, scholen en zorgcentra. In 2013 heb ik mijn financiële rol als hoofd financiën bij Het Concertgebouw losgelaten en ben ik nu ook actief als zelfstandig uitvaartbegeleider (Maestro-Uitvaarders). Trainingen in systemisch werken, coaching en tantra hebben bijgedragen om nu als 53-jarige in een verrassende flow te zitten.

06-21169461

www.maestroclass.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.