Laat de kinderen tot mij komen – Sven Honing

Als kind fascineerde mij deze zin uit de bijbel en dacht ik altijd dat alleen de kinderen werden uitgenodigd. Later voelde het voor mij dat het gaat over onschuld. Dat we vergeving mogen vragen, onze schuld los mogen laten en mogen worden zoals het onschuldige kind. 

Daarom nodig ik jou uit om samen met jouw broeders plaats te nemen in het vruchtwater van moeder aarde. Om jezelf en jouw broeders te reinigen met haar zuiverende kracht. En vanuit deze vrouwelijke bedding, de levensadem van de vader tot ons te nemen, de schuld los laten en het onschuldige kind weer herkennen en erkennen. 

 

Wie is Sven?

Mijn naam is Sven Honing en in mijn praktijk voor acupunctuur en ademtherapie combineer ik de kracht van energiewerk, ademwerk, zang en klank. In mijn persoonlijke reis heb ik altijd veel schuld ervaren, waarbij na veel zelfonderzoek, ik heb mogen ervaren dat dit een collectieve schuld is.

Ik geloof dat schuld er voor zorgt dat je niet maximaal de levensenergie kan ontvangen en wil mensen ondersteunen om weer als een kind te kunnen ontvangen.

06 2377 53 07

svenhoning@gmail.com

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.