Kundalini Yoga & Helende cirkel meditatie – Erik Habraken

De Prana-Apana krya is een korte yogaset. Deze brengt balans in het energiesysteem, opent de zonnevlecht en het hartcentrum. Kundalini yoga is een heel efficiënte yogavorm. Het werkt snel en fundamenteel, je voelt en ervaart onmiddellijk het resultaat. Kundalini Yoga is daarom ook bij uitstek de ‘householders’ yoga: voor mensen met een gevuld leven, werken, een gezin hebben, zorg dragen voor anderen, … Kortom: het leven zoals het meestal is.

Voor Kundalini Yoga hoef je ook niet bijzonder lenig te zijn, iedereen kan met de lessen mee! De sfeer is uitnodigend en de instructies zijn concreet.

Helende cirkel Meditatie: Ra Ma Da Sa Sa Say so Hung

                                                                                                    

Wie is Erik?                                                                                                           

Meer dan 25 jaar stond ik aan het hoofd van een voedingsbedrijf met een 12 tal mensen in dienst. Op materieel gebied had ik genoeg bereikt en toch miste ik diepgang en voldoening. In 2005 gooide ik het roer om en gaf mezelf ruimte om terug te studeren.  Ik koos hollistische en lichaamsgerichte opleidingen en bekwaamde me in ELW®, Reiki, Kundalini Yoga, Tantra, EMDR en Familieopstellingen. Deze weg bracht me dichter bij mezelf en geeft me voldoening en zingeving.

‘Gezondheid’ en ‘Wat maakt een mens gelukkig of wat brengt hem terug in balans?’ heeft me altijd geboeid. De wijsheid over de menselijke geest, voeding, beweging, ademhaling of adem loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ontdek (nog) steeds nieuwe dingen. Genietend van het leven in een goede gezondheid, reizend, ziend en lerend, deel ik graag deze ontdekkingen en ervaringen in groepslessen of individuele begeleiding.

+32 (0)495 –  32 98  30

erik@assayya.be

www.assayya.be/yoga/

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.