Uit je kracht, in je kracht – Gertjan Sinke en Coen Giesberts

De Koning

We worden geboren als krachtige mensen. Daarna leren we onze krachten in te houden: we gaan minder bewegen, we gaan minder geluid maken en we gaan minder ademhalen. In deze workshop gaan we het tegenovergestelde doen: we gaan méér bewegen, méér geluid maken en meer ademhalen. En we leren je een techniek waarmee je snel in je kracht komt. Daarnaast gebruiken we systemisch werk om te kijken naar de diepere laag: wat haalt jou uit je kracht en wat zet jou in je kracht. Met dit alles ben jij blijvend meer in je kracht!

Meenemen: makkelijk zittende kleding en een flesje water.

 

gertjan-sinkeWie zijn Gertjan en Coen?

Gertjan Sinke, innovator, coach, trainer en adviseur.
Ik ondersteun mensen graag bij het vinden van hun eigen kracht in relatie tot hun omgeving. Ik heb vooral gewerkt voor vrijwilligersorganisaties en lerarenteams waarin ik systemisch werk toepas met ontwikkelingsgerichte werkvormen.

gertjan@indenatuur.nl

 

Coen Giesberts, trainer en coach.

Ik geef trainingen in het bedrijfsleven en daarnaast organiseer ik workshops op basis van systemisch werk. Tevens dans ik graag, daarvan voel ik me krachtiger worden.

coen.giesberts@xs4all.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.