Brotherhood’s Nocturne – Dieter Van obberghen

Je spreekt jouw intentie uit en stelt je af op datgene wat je nodig hebt om jouw daadkracht als een riem onder je hart te plaatsen.

Als muzikant begeleid ik je dan op jouw meditatieve klankenreis naar de Andere Wereld. De klanken leggen jouw lichaam als een harnas van je af zodat enkel jouw energetisch centrum overblijft. Ervaar de rust, de vrede, het geluk dat je bent, want die kern is het Ene dat jij bent, da’s het Licht dat binnenin jou schijnt en dat naar overal wil stralen. Vanuit observatiemodus ontdek je wat er jou niet meer dient in jouw systeem – hetgeen jou belet te stralen, hetgeen jouw kern inkapselt – en je ontdekt waarmee je je wél kan opvullen waardoor je onvoorwaardelijk straalt.

Voor iedereen, geen voorkennis vereist; hoe minder kennis, hoe vlotter reizen! ;-D

Meebrengen: eventueel ligmat/je, deken/tje, kussen, maar zeker positieve en constructieve intenties!

 

Wie is Dieter (°1976, weegschaal)?

Ik ervaar ook dagelijks de tweestrijd tussen rationeel/voelen, handelen/observeren, Lichtwezen/Mens(elijk)-‘Zijn’.
Het lijkt een hele opgave om deze dualiteiten te overstijgen. We laten ons altijd uitdagen naar voor te gaan, naar achter, naar links, naar rechts, naar boven en naar onder, daarom is het juist een hele uitdaging om in ons midden te blijven, onze krachtbron, ons centrum van waarnemen, onze hara waarin we rust, vrede en geluk ervaren, om zo ons vuur onvoorwaardelijk te volgen.

+32 494 10 91 61
dieter@puurmuziek.be
www.dieter-v-o.com

 

Klik hier om terug te keren naar het programma.