Brotherhood’s Nocturne – Dieter Van obberghen

Observeer jezelf om jouw ‘zijn’ neer te zetten in de wereld.

Muziek is een krachtig medium om in het moment jouw ‘zijn’ te ervaren. Je ervaart de trillingen in het hier en nu, zodat je op een veilige manier herinneringen kan observeren, gedachten kan laten stromen en jezelf kan erkennen en aanvaarden zoals je bent.

Al liggend dompel je onder in dit intuïtief klankenbad. Voel wat de verschillende klanken met je doen en waar je welk geluid in je lichaam voelt trillen. Ontspan, geniet en stel je open om jezelf te erkennen als jouw guru, orakel, koning!

Voel, vertrouw, geloof in jezelf. Leef.

Breng mee: slaapgerief om aansluitend naar dromenland te varen tot de ochtend.

.

Wie is Dieter?

Hallo, mijn naam is Dieter. Van kindsbeen ervaar ik het constructieve effect van muziek, dat ik graag met jou wil delen.

Doorheen de jaren heb ik een gevarieerd instrumentarium verzameld van uiteenlopende akoestische instrumenten. Deze geluiden, klanken en trillingen zorgen voor een veilige, vredige, serene sfeer. Je ervaart dit als een geborgen bad van zachte, kalme, tintelende vibraties. Je stelt jouw innerlijke wijsheid open voor jezelf. Ontspan bewust met de hulp van de innerlijke massage door de intuïtieve muziek.

+32 (0)494 10 91 61

music@dieter-v-o.com

www.dieter-v-o.com

 

 

Klik hier om terug te keren naar het programma.