Klank-synchronisatie van lichaam en geest – Menno van den Hout

Klank is…

Het werkt direct en heeft een ‘eigen intelligentie’. Klank gebruiken we in de sessies die ik aanbiedt als tool om je bewustzijn af te stemmen op jouw essentie en hierdoor innerlijke rust, integratie, inspiratie en inzicht te ervaren. De klanken helpen in combinatie met gerichte aandacht om de doorstroming van chi (of ki, of prana = levensenergie) door jouw lichaam vrij te maken van eventuele blokkades waardoor deze onbelemmerd kan stromen.

 

Wie is Menno?

Sinds begin jaren 90 is mijn klankvuur aangewakkerd door de didgeridoo en heb ik geleerd hoe je dit vuur elk moment van de dag kan aanwakkeren! Later zijn er nog veel meer fantastisch mooie instrumenten en vormen van klankwerk op mijn pad gekomen. Nu help ik anderen dit vuur te vinden in zichzelf. De klanken gaan dieper dan woorden.

06 21 573 105

menno@hetiseral.nl

www.hetiseral.nl

 Klik hier om terug te keren naar het overzicht van 1-op-1 sessies.