Je eigen vriend worden – Ed Bodewes

Neem dit festival eens tijd voor rust, overgave en integratie van je ervaringen tijdens een individuele sessie.

Bij mij vind je een veilig veld waarin je vanuit ontspanning jezelf kunt ontmoeten. Vanuit open aandacht nodig ik je uit om te onderzoeken wat er nu in je leeft. Je lichaam weet het.

Ik bied je hierbij in overleg onder meer aardende oefeningen, massage vanuit Rebalancing®, vrij bewegen vanuit de Trager® Approach en Focussen als vorm van zelfonderzoek.

We werken op en naast een massagetafel. Het is fijn als je een eigen (hoes)laken en badlaken meeneemt.

 

Wie is Ed?

Vroeger was ik op mijn hoede. Ik meed al vroeg de samenwerking en het delen met andere mannen. 

Nu ik meer mijn lichaam bewoon, vind ik meer rust en vertrouwen in mijzelf.
Tijdens mannengroepen en zweethutten ontdekte ik hoe verdiepend het is om in veiligheid met andere mannen te doén en te delen, te luisteren en te leren van mannen die zich openstellen en hun kracht én kwetsbaarheid tonen.

Sinds 2004 heb ik een praktijk voor lichaamswerk en massage in Groningen. Ik geef individuele sessies en groepen in binnen- en buitenland. Ik werk met (zelf)heling middels aarding, beweging, aanraking, zelfonderzoek (bewustwording) en verbinding.

06-18347644

info@rebalancing-lichaamswerk.nl

www.bodymindrebalancing.info

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van 1-op-1 sessies