Integratieve massage – Marcel Mourik

Ik geef integratieve massage. Dit is een ontspanningsmassage voor het hele lichaam, vanuit de holistische benadering. Naast een ontspannende werking op het lichaam, is er een even grote aandacht voor het gevoel en de emotionele beweging en word je meegenomen naar een gebied van innerlijke stilte.

Integratieve massage bestaat uit drie wezenlijk verschillende massagetechnieken die tot een vloeiend geheel verbonden zijn: intuïtieve massage, dynamische massage (pulsing) en polariteitsmassage.

De massage werkt op veel niveaus: het (bewegende) lichaam, de huid, spieren en energie. Bovenal gebruik ik het als manier om de wijsheid van jouw lichaam weer beschikbaar te maken, zodat jij het leven kan leiden dat recht doet aan jouw kwaliteiten. Jouw essentie.

Neem s.v.p. een handdoek mee naar de sessie.

.

Wie is Marcel?

Al vanaf mijn eerste kennismaking met Intergratieve Massage werd ik geraakt door de aandacht waarmee de massage gegeven wordt. Een massage van hart tot hart. Wat ik diep van binnen al ”wist” heb ik daar aan den lijve ondervonden: ”Wat er zich in het lichaam afspeelt en laat zien, staat in verbinding met de geest”.

Dat raakt ook mijn persoonlijke drijfveer: in onze wereld zijn we zo geneigd om vanuit ons hoofd te leven, dat we vaak voorbijgaan aan wat voor onszelf van wezenlijk belang is. Onze unieke kwaliteit. Dat noem ik ‘onze essentie’. Elke dag mag ik daar zelf ook weer voor gaan staan. 

06-49075463

Info@marcelmourik.nl

www.marcelmourik.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van 1-op-1 sessies.