#IkOok – Wubbe Henk Veldhuis

De Minnaar

Ja, maar … dat gaat NIET over mij. Dat gaat over die andere mannen die vrouwen niet respectvol benaderen.

En nu: wordt eens heel eerlijk naar jezelf. Waar en wanneer is jouw daadkracht vervormd naar daderschap?

Wat is jouw verborgen waarheid? Wat mag niemand weten?

Nadat we onze pijn gevoeld hebben, onderzoeken we hoe wij weer de man worden die present is, in daadkracht blijft staan, en veilig is. Word radicaal eerlijk en leg je ziel bloot. Niet uit schuldgevoel, maar uit rauwe oprechtheid naar jezelf.

 

Wie is Wubbe?

Vader, partner, sjamanistisch coach, vuurloopleider, buschauffeur en motorrijder.

Mijn dagelijks werk is het begeleiden van mensen in hun bewustzijnsontwikkeling. Daarbij gebruik ik methodes die ik geleerd heb tijdens mijn initiatiecursus bij de Shipibo-Indianen in het Amazoneregenwoud.

Mijn werkwijze is helder, rustig en vanuit liefdevolle aanwezigheid, zodat jij in vertrouwen op avontuur kunt.

Op dit festival wil ik graag ontmoeten, delen en verbinden.

06 2042 2478

wubbe@henkveldhuis.nl

wubbehveldhuis.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.