Het ijs gebed: ontdooien in bevriezing – Sascha van Ras

De Kok

In dit actieve meditatieve gebed gaan we naar overgave en ontspanning in intense sensaties.

In de ruimte die hier ontstaat krijg je een aanreiking om je aanwezigheid te verlengen en te verruimen. Een superfocus om je bewustzijn te vullen met zachte en tegelijkertijd krachtige nieuwsgierigheid. Hier ontvouwt zich een veld waarin je contact kunt maken met blokkades gestagneerde bevroren energie. Identificaties en vast gevroren ijzige overtuigingen. Met de mogelijkheid om deze met liefdevolle aandacht en aanwezigheid weer vloeibaar te maken. Het ontdooien maakt de weg vrij om je potentiƫle kracht weer in volledigheid te laten stromen.

Transformatie brengt angst en weerstand voor het onbekende.

Welke overtuigingen mag je loslaten? Hoe groot, durft jou vertrouwen, in jou werkelijke potentieel te groeien?

De kracht van koude is heel direct en je kunt er niet omheen, er is een noodzaak om er volledig bij aanwezig te blijven. Het is een uitermate geschikte mogelijkheid om in wakker te worden!

Meenemen: Handoek/Omslagdoek/Badkleding

 

Wie is Sascha?

 

In mijn groei proces leert de kracht van koude mij om in intense situaties aanwezig, alert en ontspannen te blijven.

Op deze manier leer ik zien en onderscheid maken tussen wat er fysiologisch, mentaal, emotioneel en spiritueel tegelijk tijdig plaats vindt. Als observant ontdek ik in deze actieve meditatie een stabiele kern, wat mijn eigen centrum is en mijn plek in de wereld. Hoe dichter ik bij mezelf kan blijven hoe rustiger en krachtiger ik me mag voelen van mezelf.

Ik deel dit graag en met veel enthousiasme met anderen op weg naar meer persoonlijke stevigheid.

Ik ben dankbaar om mensen te mogen ont-moeten die actief hun persoonlijke transformatie proces in beweging houden. Ik bied het ijsgebed aan in individuele sessies en binnen 3 daagse retraites als A Few Good Men (exclusief voor mannen) en A Few Good People (gemengd man/vrouw)

06-53915939

sjazzvanras@gmail.com

www.savaras.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.