Het draaknetelmysterie – Gerard Petersen

De draaknetel is een plant die ons in de workshop helpt om te leren omgaan met het mechanisme: “Prikkel > Reflex > Actie”. De ‘actie’ component wordt gevoed door constructieve of destructieve agressie. Wanneer we geen eigenaar zijn van dit PRA mechanisme, is onze draak ons de baas met destructief gedrag. Veel mannen hebben daarom hun draak in coma gebracht omdat ze er bang voor zijn en omdat ze geleerd hebben dat agressie niet geuit mag worden. Maar als deze man langdurig geprikkeld wordt, ontwaakt uiteindelijk de draak en slaat hij woest om zich heen. Relaties gaan kapot, zijn kinderen voelen angst etc. Wat dan volgt is de schaamte en de belofte om de draak te doden. Maar hij kan niet dood want de draak staat ook voor jouw levensenergie. Hiermee gaan we werken in deze sjamanistische workshop; letterlijk en figuurlijk.

.

Wie is Gerard?

Als ik al iets over mijn ‘zelf’ zou kunnen zeggen is dat mijn leven me gebracht heeft tot het ‘zijn’ van een mysticus. Regelmatig blijk ik dwars door mijn eigen leven tot in het onzichtbare te kijken en ervaar dan in totale stilte en eenheid dat alles mogelijk is. Op mijn levenspad is het eigenaar worden van het ‘PRA’ mechanisme één van de moeilijkste uitdagingen geweest en ik heb er nu elke dag plezier van.

06 -26532891

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010191091936

 Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.