Vluchten hoeft niet meer: glasloopceremonie – Pieter Logghe

Voor je ligt een pad van gebroken flessen, een dikke laag vlijmscherp glas. Op blote voeten bewandel je dit pad – jouw pad – als een meditatie. Het is een oefening in je bewustzijn richten, je aandacht brengen daar waar ze nodig is.  Even geen aandacht voor de monkeymind. Enkel de focus die vereist is om jouw pad veilig te bewandelen, op je eigen tempo.

Hier sta je, krachtig, vanuit je centrum, volledig in het hier en nu. Er is geen vluchtroute.

Wat de volgende stap brengt is nog even een mysterie. Het draait nu enkel en alleen om deze ene stap. Op het scherp van de snee, kan je vertrouwen op de wijsheid van je lichaam. Je bent daar ten volle aanwezig, al de rest verstilt.

.

Wie is Pieter?

Pieter houdt van het leven en is een eigenzinnig nest. Hij is reeds 4 decennia leerling van leerschool aarde en is geboeid door wat het betekent mens te zijn. Hij heeft met glans de module ‘verdwalen en heroriënteren’ voltooid en is momenteel bezig met de voortgezette opleiding ‘leven in verbinding’.
Pieters focus ligt op lichaamsgerichte meditaties waarbij de inherente wijsheid die in ons lichaam zit, rechtstreeks wordt aangesproken. Zijn aanpak is begeesterd, no-nonsense, resultaat-  & actiegericht. Hij begeleidt o.a. vuurlopen, ademsessies en glaslopen.

0032 499 59 49 68
www.pieterlogghe.com

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshopgevers.