Feedback

“Dank voor een schitterend festival dat me weer handvatten gegeven heeft voor mijn verdere ontwikkeling” – Joost Boex, Wildeman Festival 2019.

“Wat heb ik genoten van dit bijzondere Festival voor en door Mannen. Nog niet eerder heb ik zoveel lieve, eerlijke, stoere, zachte, duidelijke, kwetsbare maar boven al zichzelf zijnde Mannen bij elkaar gezien. De warme gloed werkt nog steeds na in mijn lijf. Het was een voorrecht om deel te nemen en volgend jaar staat reeds in mijn agenda geblokt.” – Geert Duursma, Wildeman Festival 2019.

“Inspirerend, verhelderend. verbindend. Krachtig in zachtheid. Door openheid, kwetsbaarheid overstijgend. Onoverwinnelijke veiligheid. Dankbaar voor deze mogelijkheid”

“Bedankt voor het prachtige festival. Mijn broertje en ik hebben er van genoten en geleerd. Heden ten dage probeer ik bij het maken van een beslissing eerst mijn ballen te raadplegen. Daar beneden heerst helderheid!”

“Het derde Wildeman Festival was mijn eerste Wildeman Festival en ik vond het fantastisch. Prachtige workshops, prachtige locatie, goed georganiseerd. Duidelijk programma en overheerlijk eten. Het was een super ervaring! Volgend jaar kom ik zeker weer!”

“Wauw, wat was dit gaaf! Wildeman Festival! Man o man, wat een energie en mooie verbindingen. Wat een mooie en goed opgezette workshops. Wat een hoop mooie intense momenten. Zulke mooie en herkenbare gesprekken. Gewoon lekker jezelf kunnen zijn en geen verwachtingen. Grote dank aan de organisatie, de vrijwilligers, de workshopgevers en alle mannen. Ik heb enorm genoten en op dit moment nog steeds alles laten landen. Volgend jaar weer!”

“Dank voor een geweldig festival.
Nog beter dan ik gehoopt had.
Wat een ontzettende hoop mooie mannen!
Zoveel goede workshops voor zo weinig geld, zelfs ik kon het me veroorloven.
De tijdindeling was heel mooi zodat ik veel kon doen zonder me gehaast te voelen of gestrest te worden.
Ik heb heel erg genoten.
Hopelijk tot volgend jaar (uiterlijk).”

“Ik heb zelden zo duidelijk richting gevoeld waarin ik wil bewegen als na het Wildeman Festival. In mijn akties ademt de steun door die ik van de mannen mocht ontvangen. En dit is duidelijk zichtbaar voor mijn omgeving. Waar vroeger weerstand zat voel ik nu een vraag voor richting. Waar duidelijkheid ontbrak komt er nu helderheid. Ik heb ‘goesting’ !”

“Als een vervuld kind en met tranen van ontroering stond ik gisteren bij de laatste afluitingsdans om mij heen te kijken naar de schoonheid van alle mannen om mij heen. Elke man dansend, bewegend of biddend op zijn eigen unieke manier. Ik voelde mij overweldigd door liefde en geluk.
Boksen, Oer-stem, IJs-gebed, Vuur-loop en het Hart, de fijne gesprekken en de verbinding die ik met jullie heb mogen voelen … mijn persoonlijke cijferslot-combinatie voor het ontsluiten van nieuwe mogelijkheden in mij.
Ik voel een zee van nieuwe ruimte in mezelf die ik meeneem vandaag en op het pad dat voor mij ligt.
Awesome!
Wildeman(nen), dank!”

“Ik wil jullie danken voor hoe jullie er, ieder op jullie eigen wijze, zijn geweest voor onze zoon. Hoe hij gezien is, gesteund is, support gekregen heeft, aangemoedigd is, enzovoort, enzovoort. Wat is het heerlijk om een zelfverzekerde en meer geaarde puber terug het huis in zien te komen die nu al zin heeft in het volgende festival.”

“Fantastisch weekend was het. Ik heb genoten van deze mooie reis en wil jullie bedanken voor de goede organisatie en liefdevolle aanpak”.

“Iedereen was gelijk. Fantastisch dat de workshopleiders ook meededen aan andere workshops.”

“Ik heb me vanaf het begin volledig in mijn hele zijn geaccepteerd gevoeld. Vooral de gesprekken met de andere mannen hebben mij weer meer duidelijkheid en inzicht gegeven in mijzelf.”

“Onsterfelijke reactie van mijn zoon na het festival: ‘Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan’.”

“Ik was verbaasd over de warme en relaxte sfeer tussen de mannen onderling. Ik had niet verwacht me heel erg thuis te voelen in een 100% man-omgeving, maar dat bleek dus totaal anders.”

“Ik heb genoten van de mooie mannen: hun openheid, twijfels, angsten, onderlinge acceptatie, etc. Die uiteraard ook in mijzelf naar boven kwamen.”

“Het festival was een geweldige ervaring. Heel mooi terrein, zalig lekkere keuken, heel mooie opbouw van de workshops, super-professioneel georganiseerd, voldoende veiligheid op de workshops, bekwame workshopgevers.”

“Ik voel me door het weekend geaard en geopend” – Christian de Laat, deelnemer Wildeman Tools voor MannenCirkels Open Space Conferentie.