Familieopstellingen: de reis naar vader – Gerrit Nellissen

De Koning

Binnen het thema van dit Festival, “de Wilde Man”, is het belangrijk om te weten dat de jongen in zijn ontwikkeling, zich los moest maken van zijn moeder, om de weg te kunnen gaan naar zijn vader. Velen van ons hebben stagnaties op deze reis opgelopen en de weg naar de wereld van de mannen moeilijk of slechts ten dele kunnen maken.

Door middel van een opstelling krijg je meer zicht op je, vaak onbewuste, “loyaliteit” in je gezin van herkomst. Soms zit je daarin zo verstrikt dat je jouw leven niet vrijuit vorm kunt geven. De opstelling geeft je inzicht wat er op zielsniveau nodig is om je reis verder te maken.

Wil je meer weten over familieopstellingen of alvast kennismaken met mijn werk bezoek dan de pagina op mijn website.

 

foto-face-bookWie is Gerrit?

Lang waren mannen voor mij taboe. Vanuit mijn eerste mannenweekend in 1997 heb ik verder gewerkt aan mijn relatie met mannen en het mannelijke.

Inmiddels begeleid ik binnen mijn praktijk in Apeldoorn diverse mannengroepen.

Het is mijn missie om mannen te ondersteunen zich met zichzelf én met andere mannen te verbinden. Ik gun mezelf om tijdens dit weekend weer deel te zijn van de mannengemeenschap! Je vragen zijn welkom!

 055 – 5775692

 www.relatietherapieapeldoorn.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.