Pappa, ik roep je! – Gerrit Nellissen

Vanuit hun geboorterecht hebben zonen de moeder los te laten om bij vader het mannelijke te omarmen. Bij vele mannen is zowel het loslaten als het ontvangen worden niet (helemaal) gelukt. En voordat dit besef binnen komt, zijn er vaak al vele jaren verstreken. Maar nu ben je aangeland op een mannenweekend – dus je hebt de roep gehoord – en is het tijd om je vader te gaan roepen. Met alles wat je in je hebt!
Familieopstellingen helpen je dit verhaal op een dieper niveau te gaan voelen en aannemen

.

Wie is Gerrit?

Lang waren mannen voor mij taboe. Vanuit mijn eerste mannenweekend in 1997 heb ik verder gewerkt aan mijn relatie met mannen en het mannelijke.

Inmiddels begeleid ik binnen mijn praktijk in Apeldoorn diverse mannengroepen.

Het is mijn missie om mannen te ondersteunen zich met zichzelf én met andere mannen te verbinden. Ik gun mezelf om tijdens dit weekend weer deel te zijn van de mannengemeenschap! Je vragen zijn welkom!

06-22551654

 www.relatietherapieapeldoorn.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.