Overgave en controle – Ronald Jonker

De Minnaar

Wat als blijkt dat onze kinderen zich net zo actief inzetten voor ons levensgeluk als dat wij ouders dat doen voor onze kinderen?

En wat als blijkt dat onze kinderen hun gedrag, spel, ontwikkeling maar ook hun klachten, gebruiken als taal om duidelijk te maken wat er gezien of bijgestuurd mag worden in ons als mannen, in onze relatie of in ons gezin?

Wat als wij mannen onszelf nog meer openen en wat als we nog meer loslaten? Wat voor effect zal dit hebben op onszelf, onze relaties, onze omgeving en heel belangrijk, op onze kinderen?

In deze workshop gaat het over jezelf zien als oorzaak. Verandering brengen in onszelf is het begin van verandering brengen aan de wereld om ons heen.

Tijdens deze workshop gaan we allereerst in verbinding met onszelf, vanuit deze basis maken we contact met een ander. We gaan op diep niveau ervaren wat dit contact ons gaat opleveren.

Meenemen bij deze workshop: schoon lichaam, meditatie kussentje, badlaken.

Wie is Ronald?

Mijn naam is Ronald Jonker. Ik besteed mijn tijd in het dagelijks leven aan vader zijn, minnaar zijn, trainingen geven over “de magie van seksualiteit”, mezelf leeg maken door in de natuur te zijn en mijn lichaam gezond en in conditie te houden. Ik wil graag op dit festival speciaal voor en met mannen mijn know how over seksualiteit delen omdat het tijd is voor ons mannen om op te staan zodat onze vrouwen zich weer aan ons kunnen en durven overgeven.

 06 30 10 40 04

www.naturalhealinghands.eu, www.magievanseksualiteit.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.