De zaadcel-reis – Ron Borsboom

De zaadcel heeft met name met je vader te maken. Met zijn invloed op jou. Het begint al in de teelbal en eindigt in de eileider wanneer de zaadcel en de eicel samen komen. Zaadcel heeft met in je lichaam komen te maken. 

Zorg voor makkelijk  zittende kleding. 

Wie is Ron (1956)?

Aanvankelijk was ik fysiotherapeut. Ik werk nu als fasciatherapeut en ik ben enthousiast over gebeurtenissen rond de geboorte en ervoor. Ik heb gemerkt dat er in die tijd veel gebeurt en dat het een enorme invloed heeft op het verdere leven. Wat ik merk is dat het door de wereld nog ontkend wordt  ter wel het een zeer grote invloed heeft op ons leven. Mijn taak is het deze tijd van voor geboorte  onder de mensen te brengen.  

0641831964

rwwm.borsboom@gmail.com

www.babytherapie.nl

 

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.