De reis door het geboortekanaal – Ron Borsboom

Tijdens deze workshop krijg je meer gevoel bij je eigen geboorte en wat dat op dit moment nog met je doet. Daartoe maken alle deelnemers een reis door het geboortekanaal, dat door de andere deelnemers gevormd wordt.

We kijken eerst naar de stand van de ogen. Een oog staat lager/hoger en dichter bij de neus.  Zo ga je door het geboorte kanaal rechts of links, afhankelijk van oog dat dichter bij de neus staat. De grote van de poort bepaal jij. Op eind van de poort zitten pappa en mamma die je welkom heten.

.

Wie is Ron?

Mijn naam is Ron Borsboom. Ik ben geboren in Deurne op 01-02-1956. Het was toen heel erg koud. En ik kwam met geelkleuring ter wereld. Waarschijnlijk heb ik te lang vast gezeten. 

Geboorte is een overgang. Daar heb ik moeite mee. In een nieuwe omgeving moet ik altijd wennen. In een nieuwe stad kan ik makkelijk verdwalen. 

Ik ben therapeut, met name fasciatherapie en ik werk met geboorte- en voor -geboortelijke trauma’s .

0641831964

rwwm.borsboom@gmail.com

www.babytherapie.nl  

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.