De reis door het geboortekanaal – Ron Borsboom

Geboorte is een overgang. Als je last heb van overgangen dan raad ik je zeker aan om met deze workshop mee te doen. 

Mannen jullie gaan door een tunnel heen en op het eind zitten mamma en pappa op je te wachten als een soort welkom comité. 

Zorg voor makkelijk zittende kleding.

Wie is Ron (1956)

Aanvankelijk was ik fysiotherapeut. Ik werk nu als fasciatherapeut en enthousiast met zaken rond de geboorte en ervoor. Ik heb gemerkt dat er in die tijd veel gebeurd is dat een enorme invloed heeft op het verdere leven. Wat ik merk is dat het door de wereld nog ontkend wordt  terwijl het een zeer grote invloed heeft op ons leven. Mijn taak is het deze tijd onder de mensen te brengen.  

0641831964

rwwm.borsboom@gmail.com

www.babytherapie.nl  

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.