De oerkracht van het ritme – Gerard Blacquiere

De Kok

De oerklank van de aarde op Afrikaanse djembee. Voel het vel resoneren. Slaan we hard en de klank dood of durven we niet te voelen? Onze handen uiten ons oerritme. Opzwepend en verbindend. Onze stem uit wat er in ons leeft. Rijke scharkering aan tonen, niet statisch, niet technisch maar levend en uniek. Jouw ritmegevoel mag gehoord worden. In stilte vibrerend. In een uur zing je mooie liederen terwijl je speelt. Soms doen we zo ons best dat het blokkeert. Zingen en ademen geeft ruimte. Trommelen = slaan. We doen een oefening die misschien wat gewaagt is maar je laat voelen wat klopt. Trommels zijn aanwezig of neem je eigen trommel mee.

.

Wie is Gerard?

Na mijn scholing wilde ik verinnerlijking. Ik bezocht het mannencafé en een MRT-groep. Daarnaast rebirthing, bio-energetica, meditatie, massage en dromen uitwerken. Ik begeleidde spirituele reizen naar Ierland, Egypte, Nepal en Tibet. Ook mannencirkels, zweethutten, een oerdansopleiding en visioen-retraites.

Ik woon op een prachtige plek in de Ardennen: Boda voor vakantie en cursus. Atlantis ligt in onze tuin samen met de kennis van onze voorouders. In het diepste denken zijn we werkers. Afrikaanse slaven putte kracht en bevrijding uit zang, dans en muziek.

0032 86499928

www.boda-ardennen.be

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.