De nieuwe krijger – Jeroen Hoogendoorn en Patrick Pluijlaar

De krijger is duidelijk in zijn taal én spreekt vanuit zijn hart. Rauw en oprecht kan jij je laten horen om zo je schaduwen aan te kijken. Dit is de strijd voor veiligheid. In jezelf en daarmee naar de ander.

In de Ronde van de Krijger kan je de moed ontdekken om de confrontatie aan te gaan met jezelf. Ervaar hoe het is om verantwoordelijkheid te nemen voor je (onbewuste) gedrag en krijg zicht op de projecties die je blik op de wereld beperken. Leer om terug in integriteit te komen met jezelf en ervaar de krachtige steun van broederschap.

.

Wie is Jeroen?

Mijn naam is Jeroen Hoogendoorn en ik houd me bezig met de Nederlandse regio van The Mankind Project, een wereldwijde non-profit organisatie gericht op moderne mannelijke initiatie, bewustwording, emotioneel welzijn en persoonlijke groei. Ik ga elke drie weken naar mijn mannencirkel en samen met mijn broeders zorg ik dat we namens Stichting MKP Nederland trainingen organiseren om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. 

Meer informatie: www.mkpnederland.nl en www.facebook.com/mkpnederland 

.

.

Wie is Patrick?

Ik ben Patrick Pluijlaar “Je hoeft het niet alleen te doen!” Dat is voor mij de grote eye-opener geweest  toen ik betrokken raakte bij The Mankind Project. Voor mannen, door mannen. Bereid om in kwetsbaarheid en kracht beschikbaar te zijn voor elkaar. Een gemeenschap van mannen in inmiddels 21 landen die elkaar helpen meer aanwezig te zijn in zichzelf en daarmee voor de mensen in hun leven.

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops en workshopgevers.