De kracht van verbinding (Biodanza) – Richard Loohuis

Dansende Dwaas

Deze Biodanza workshop gaat over jezelf gewaar zijn, in en door de dans. Doordat we niet praten en jij geïnspireerd wordt door de muziek ontmoet jij jezelf, de ander en de groep op een manier die niet gebruikelijk voor je is. Door de verbindende kracht en de veiligheid die ontstaat met dansen en de spiegels die je broeders zijn, kun jij je innerlijke littekens ontmoeten. De helende kracht van Biodanza is dat als jij verbonden blijft met wat er is geraakt, de natuurlijke ordening zich stapje voor stapje kan herstellen. We zijn allemaal licht en jij doet er ook toe, niemand uitgezonderd. Je bent van harte welkom.

 

Wie is Richard?

Ik ben Richard Loohuis en dans sinds 2005. Biodanza heeft mijn wereld 360 graden laten draaien en naar binnen laten kijken. Ik was ver van mijn Identiteit afgedreven. Stapje voor stapje heb ik mezelf weer ont-moet door te dansen. Ik geef wekelijks les in Enschede en iedere 2,5 maand geef ik een dagworkshop voor mannen en dansen we met een chakra en een hier aangekoppelde mannelijke archetype. Na 7 jaar roept mij nu de buitenwereld weer om het geleerde in de maatschappij in te brengen.

06-54930809

richuisinbeweging@gmail.com

biodanza-eibergen.com

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.