De Kracht van Kwetsbaarheid (emotioneel lichaamswerk) – Erik Habraken

De kracht van kwetsbaarheid is een uitnodiging om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid te omarmen en uitdagingen aan te gaan. Emoties voorzien ons en onze partner namelijk lang niet altijd van goede informatie:

  • Soms vervalsen we emoties om te krijgen wat we willen.
  • Op andere momenten verbergen we onze echte emoties achter andere emoties.
  • Op weer andere momenten zijn onze echte emoties in de war en veroorzaken ze problemen.

Als we boos doen terwijl we eigenlijk verdrietig zijn, en behoefte aan troost en steun hebben, dan stoten we onze partner juist van ons af in plaats van getroost te worden

erikboomWie is Erik?

Erik Habraken, vader van 2 volwassen zonen. 

ELW®trainer – Leraar Kundalini Yoga – EMDR® Therapie – Systemisch Werk – Coördinator Mannenfestival België

Mensen meer naar hun gevoel en dichter bij zich zelf brengen is één van mijn kwaliteiten.

De waarden en waarheden waar ik mee werk, pas ik ook toe in mijn dagelijks leven en in mijn relaties. Dat lukt aardig, en vooral: het werkt. Ik voel me gemotiveerd en gelukkig. Mensen rond me hierin laten delen is mijn passie.

www.assayya.be

+32 (0) 495 32 98 30

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.