De kracht van je innerlijke drive – Rob Slijpen

De Bard

In deze workshop speel ik met de JA van de clown die elke moment en situatie ervaart als een uitdaging, een nieuwe ontdekking en zich verwondert over het leven. Hij beziet alles vanuit wie die is, in het nu, wat iets met hem doet en hoe die zich voelt. De workshop heeft een speels karakter. Ik neem je mee om de kracht van de innerlijke drive te ervaren vanuit de echtheid van jezelf en door trouw te zijn aan jezelf. En om zo bij je onuitwisbare JA te komen.

Meenemen: een matje.

Wie is Rob?

Mijn motief om workshops te geven ligt in het spelen met de onverwachte wendingen in het leven. Ik ben 25 jaar zelfstandig ondernemer in de ‘zakelijke dienstverlening’. Heb de nodige lichaamswerk-, verdiepings- en leiderschapstrainingen gedaan. Sinds mijn 55-ste clown ik en doe voorstellingen. Zo combineer ik beide: ondernemerschap en het coachen vanuit de principes van de clown. Ik deel mijn verworvenheden – bij voorkeur met mannen – om ze dicht bij het hart te brengen in het leven.

06 –  5314 8240

www.ondernemenmeteenlach.nl

www.facebook.com/ondernemenmeteenlach

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.