De kracht van je innerlijke drive – Rob Slijpen

In mijn workshop gaat het over jouw innerlijke drive. De kracht die gevoed wordt door je eigen bron. Heb je daar toegang toe dan ontstaat er automatisch de stroom die je handelen zo eigen en authentiek maakt. Vaak moet je om daar te komen over een drempel heen. Dat is wat ik samen met jou doe om bij je eigen Zijn uit te komen. Soms is dat eng en toch kan je bij een doorbraak komen. Veel mannen hebben de wens om los te zijn van hun denken, maar hoe doe je dat en hoe kom je daar? In mijn workshop gaan we samen spelen, zoals kinderen dat zo puur doen. En ontdekken hoe die unieke clown bij jou er uit ziet. Ik neem je mee om over die drempel heen te gaan.

Meenemen: een matje.

Wie is Rob?

Mijn motief om workshops te geven ligt in het spelen met de onverwachte wendingen in het leven. Ik ben 25 jaar zelfstandig ondernemer in de ‘zakelijke dienstverlening’. Heb de nodige lichaamswerk-, verdiepings- en leiderschapstrainingen gedaan. Ruim 10 jaar clown ik en doe theatervoorstellingen in binnen en buitenland. Zo combineer ik beide: ondernemerschap en het coachen vanuit de principes van de clown. Ik deel mijn verworvenheden – bij voorkeur met mannen – om ze dicht bij het hart te brengen in het leven.

06 –  5314 8240

www.ondernemenmeteenlach.nl

www.facebook.com/ondernemenmeteenlach

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workshops.