De innerlijke familie: wat (wie) stuurt jouw leven? – Gerrit Nellissen

De Koning

Hoe is het met kracht, verdieping, verbondenheid en speelsheid in je leven?

Binnen de traditionele opvoeding van jongens worden we gedwongen om bepaalde aspecten als zachtheid en verbondenheid achter te laten en vinden we ons later terug als mannen die veel in hun hoofd zitten en waarbij gevoelens en emoties maar mondjesmaat kunnen worden toegelaten.

Natuurlijk zijn we “man”. In de theorie van de innerlijke familie bestaan we daarnaast ook nog uit een “jongetje”, een “meisje” en een “vrouw”. In deze workshop krijg je een beeld van deze 4 verschillende aspecten (of schilden) in jezelf, hoe ze zich tot elkaar verhouden en op welke manier je ze in kunt zetten. En we kunnen middels deze aspecten een licht schijnen op de thema’s die ons bezig houden in het leven en hierover delen.

Wil je meer weten over de innerlijke familie bezoek dan de website van Arienne Klijn, die de grondlegger is van deze visie.

 

Wie is Gerrit?

Lang waren mannen voor mij taboe. Vanuit mijn eerste mannenweekend in 1997 heb ik verder gewerkt aan mijn relatie met mannen en het mannelijke.

Inmiddels begeleid ik binnen mijn praktijk in Apeldoorn diverse mannengroepen.

Het is mijn missie om mannen te ondersteunen zich met zichzelf én met andere mannen te verbinden. Ik gun mezelf om tijdens dit weekend weer deel te zijn van de mannengemeenschap! Je vragen zijn welkom!

055 – 5775692

www.relatietherapieapeldoorn.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van workhops en workshopgevers.