De energetische stroming – Sander Blok

Met de kracht en energie uit mijn handen kan ik je ondersteunen in je proces. Heel graag help ik je aarden en bij jezelf te komen. Dit doe ik met behulp van Reiki, en energetisch behandelen. Ik zet daarbij ook zeker intenties, spiegels, edelstenen en ademhaling in. 

Alles wat ik doe, doe ik vanuit een liefdevolle aanwezigheid. Ik geloof er in dat je nog krachtiger mag worden als je in zowel je fysieke, energetische, emotionele en spirituele lichaam mag stromen.

.

Wie is Sander?

Door het versterken van de stroming en de kracht van de energie van mannen maak hen meer bewust van hun lichaam. Als je je energie zonder oordeel kan waarnemen, als je kwetsbaar kunt zijn, als je je kracht kunt laten vrijkomen dan sta je helemaal aanwezig in de geweldige cirkel van mannen op het festival. Mijn bijdrage is om je vrij te maken, je te laten voelen en je te confronteren met de mooie liefdevolle persoon die je bent.

06 – 35 12 19 54

sanderblok76@gmail.com

www.demanifestatie.nl

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van 1-op-1 sessies.